puh. +358 9 6803 120 · toimisto@apollonia.fi

Opiskelijoille

Opiskelijana Hammaslääkäripäivillä

Apollonian opiskelijajäsenet pääsevät Hammaslääkäripäiville maksutta. Tapahtumaan ilmoittaudutaan normaalin kurssi-ilmoittautumiskäytännön mukaisesti verkossa. Ilmoittautumisen jälkeen saat kulkuluvan jäsentiedoissasi ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen n. viikkoa ennen tapahtumaa. Tulosta kulkulupa ja ota se mukaan niin pääset sisään suoraan luennoille ilman erillistä ilmoittautumista paikan päällä.

Apollonian ja Suomen Hammaslääkäriliiton opiskelijaohjelman mukaisesti Apollonia ja SHL kutsuvat yhdessä 5. vuosikurssien opiskelijat ja poikkeuksellisesti syksyllä 2018 sekä 2. että 3. vuosikurssien opiskelijat tapahtumaan.

Opiskelijatilaisuudet Hammaslääkäripäivillä

5. vuosikurssin infotilaisuus torstaina 22.11.2018 klo 10-12 luentosali Rytömaa. Tilaisuuden jälkeen on lounas Buffet-ravintolassa.
2. ja 3. vuosikurssin yhteinen infotilaisuus perjantaina 23.11.2018 klo 9.30-11.30 Suomen Liikemiesten kauppaopistossa (SLK-talo, Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin vieressä). Tilaisuuden jälkeen on lounas SLK-talon ravintolassa.

Posterinäyttely

Mikäli olet opiskelijana saanut Apollonian matka-apurahan kansainväliseen tieteelliseen kongressiin, toivomme sinun tuovan posterisi esille myös Hammaslääkäripäivien posterinäyttelyyn. Paras posteri palkitaan 500 € palkinnolla.