puh. +358 9 6803 120 · toimisto@apollonia.fi

Opiskelijoille

Opiskelijana Hammaslääkäripäivillä

Apollonian opiskelijajäsenet pääsevät Hammaslääkäripäiville maksutta 1.11. 2022 asti. Tämän jälkeen perimme myös opiskelijoilta ilmoittautumismaksun, joka opiskelijajäsenen kohdalla on 50 €. Tapahtumaan ilmoittaudutaan normaalin kurssi-ilmoittautumiskäytännön mukaisesti verkossa. Mikäli tulet tapahtumaan torstaina tai perjantaina, tulosta kulkulupa ja ota se mukaan niin pääset sisään suoraan luennoille ilman erillistä ilmoittautumista paikan päällä. Lauantaina luennot ovat webinaarina ja Messukeskukseen ei ole yleisöllä pääsyä. Jos olet ilmoittautunut luennoille myös lauantaina, saat niihin erillisen katselulinkin ennen tapahtumaa.

Opiskelijatilaisuudet Hammaslääkäripäivillä torstaina 10.11. 2022

Apollonian ja Suomen Hammaslääkäriliiton opiskelijaohjelman mukaisesti Apollonia ja SHL kutsuvat yhdessä 5. ja 2.vuosikurssien opiskelijat tapahtumaan. Lisätietoja tulossa syksyn alussa.

Tervetuloa!

Kiinnostaako työskentely Hammaslääkäripäivillä?

Palkkaamme opiskelijoita avustaviin tehtäviin paikan päälle Messukeskukseen tapahtuman ajaksi. Paikkoja on rajoitetusti, lisätietoa voit kysyä Apollonian toimistosta.

Posterinäyttely

Mikäli olet opiskelijana saanut Apollonian matka-apurahan kansainväliseen tieteelliseen kongressiin, toivomme sinun tuovan posterisi esille myös Hammaslääkäripäivien posterinäyttelyyn. Paras posteri palkitaan 500 € palkinnolla. Lisätietoa posterinäyttelystä on tulossa kevään 2022 aikana.

Lisätietoja posterinäyttelystä