puh. +358 9 6803 120 · toimisto@apollonia.fi

Opiskelijoille

Opiskelijana Hammaslääkäripäivillä

Apollonian opiskelijajäsenet pääsevät Hammaslääkäripäiville maksutta lokakuun loppuun asti. 1.11. alkaen perimme myös opiskelijoilta ilmoittautumismaksun, joka opiskelijajäsenen kohdalla on 50 €.  Tapahtumaan ilmoittaudutaan normaalin kurssi-ilmoittautumiskäytännön mukaisesti verkossa. Tulosta kulkulupa ja ota se mukaan niin pääset sisään suoraan luennoille ilman erillistä ilmoittautumista paikan päällä. Kulkulupaa vastaan myös narikka on maksuton.

Opiskelijatilaisuudet Hammaslääkäripäivillä torstaina 9.11.2023.

Apollonian ja Suomen Hammaslääkäriliiton opiskelijaohjelman mukaisesti Apollonia ja SHL kutsuvat yhdessä 5. ja 2.vuosikurssien opiskelijat tapahtumaan. Lisätietoja tulossa syksyn alussa. Voit myös tiedustella lisää tilaisuuksista milla.tanskanen(at)apollonia.fi.

Tervetuloa!

Kiinnostaako työskentely Hammaslääkäripäivillä?

Palkkaamme opiskelijoita avustaviin tehtäviin paikan päälle Messukeskukseen tapahtuman ajaksi. Paikkoja on rajoitetusti, lisätietoa voit kysyä Apollonian toimistosta.

Kongressiesitykset

Mikäli olet opiskelijana saanut Apollonian kongressiapurahan kansainväliseen tieteelliseen kongressiin, toivomme sinun tuovan esityksesi esille myös Hammaslääkäripäiville. Kiinnostava ja ajankohtainen esitys palkitaan 500 € palkinnolla.

Lisätietoja kongressiesityksistä