puh. +358 9 6803 120 · toimisto@apollonia.fi

Opiskelijoille

Opiskelijana Hammaslääkäripäivillä

Apollonian opiskelijajäsenet pääsevät Hammaslääkäripäiville maksutta. Tapahtumaan ilmoittaudutaan normaalin kurssi-ilmoittautumiskäytännön mukaisesti verkossa. Tulosta kulkulupa ja ota se mukaan niin pääset sisään suoraan luennoille ilman erillistä ilmoittautumista paikan päällä.

Apollonian ja Suomen Hammaslääkäriliiton opiskelijaohjelman mukaisesti Apollonia ja SHL kutsuvat yhdessä 5. ja 2.vuosikurssien opiskelijat tapahtumaan. Tilaisuuksien tarkemmat aikataulut vahvistuvat syksyn alussa.

Kiinnostaako työskentely Hammaslääkäripäivillä?

Palkkaamme opiskelijoita avustaviin tehtäviin paikan päälle Messukeskukseen tapahtuman ajaksi. Paikkoja on rajoitetusti, lisätietoa työskentelymahdollisuuksista tulee syys-lokakuun 2021 aikana.

Posterinäyttely

Hammaslääkäripäivillä 2021 ei järjestetä posterinäyttelyä, vaan seuraava posterinäyttely pidetään Hammaslääkäripäivillä 10.-12.11.2022. Tervetuloa tuomaan posterisi näyttelyyn tuolloin!

Mikäli olet opiskelijana saanut Apollonian matka-apurahan kansainväliseen tieteelliseen kongressiin, toivomme sinun tuovan posterisi esille myös Hammaslääkäripäivien posterinäyttelyyn. Paras posteri palkitaan 500 € palkinnolla.

Lisätietoja posterinäyttelystä