puh. +358 9 6803 120 · toimisto@apollonia.fi

Hammaslääkäripäivät siirtyy arkipäiville ke-pe

Hammaslääkäripäivät siirtyvät arkipäiville keskiviikosta perjantaihin 6.–8.11.2024. Samalla aiempi prekurssipäivä muuttuu osaksi tapahtumaa kansainväliseksi keskiviikoksi ja prekurssit jäävät tänä vuonna pois.

Hammaslääkäripäivät järjestetään pääsääntöisesti paikan päällä, mutta kansainvälisten luennoitsijoiden sessioihin saatetaan järjestää myös webinaarimahdollisuus.

Muutos on merkittävä ja tehdään antamanne palautteen perusteella. Vuoden 2023 Hammaslääkäripäivien palautteessa nousi ensimmäistä kertaa to–la-toteutuksen rinnalle vahvasti toive, että tapahtumapäivät olisivat ke–pe, kuten muissakin vastaavissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää näyttelyn tänäkin vuonna kaksipäiväisenä to–pe, mikä osaltaan vaikuttaa lauantain kävijämääriin. Viime vuoden tapahtumassa lauantaina oli selkeästi vähemmän osallistujia kuin aikaisempina vuosina.

Osa tapahtumaelementeistä, kuten avajaiset ja juhlaillallinen, ovat tänä vuonna vielä vanhoilla perinteisillä paikoillaan, sillä tapahtuman suunnittelu ja valmistelu on aloitettu jo kauan sitten. Hammaslääkäripäivien uusi rakenne tarkentuu kokonaisuudessaan lähivuosina, muun muassa avajaispäiväksi on suunniteltu jatkossa keskiviikkoa.

Kuulemme herkällä korvalla osallistujien palautetta jatkossakin ja kehitämme tapahtumaa mahdollisimman toimivaksi kokonaisuudeksi. Tapahtuman teemana on tänä vuonna Yhdessä potilaan parhaaksi – Tillsammans för patientens bästa. Merkitse tapahtuma kalenteriisi ja tavataan jälleen hammaslääketieteen suurtapahtumassa marraskuussa!