puh. +358 9 6803 120 · toimisto@apollonia.fi

Luennoitsijat

« Palaa takaisin luennoitsijoihin.

Ulla Harjunmaa

Ylihammaslääkäri, EHL, TtT

Luennot

LuentoAjankohtaSali
THL:n ajankohtaiset09.11 13:30 - 14:00Paatero

Luennoitsijan kuvaus

Ulla Harjunmaa on koulutukseltaan terveydenhuollon erikoishammaslääkäri ja terveystieteiden maisteri ja tohtori kansainvälisen lääketieteen oppialalta. Harjunmaa työskentelee tällä hetkellä Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksella (THL) ylihammaslääkärinä. Hänellä on pitkä kokemus suunterveyden tutkimuksesta, kansanterveyden kehittämisestä, yliopisto-opetuksesta ja kliinisestä hammaslääketieteestä Suomessa sekä useissa Afrikan ja Aasian maissa. Nykyisessä tehtävässään THL:llä hän mm. luotsaa Suun terveydenhuollon kehittämisen verkostoa sekä asiantuntijatyöryhmiä, jotka kehittävät suun terveydenhuollon tietorakenteita sekä Suun ja hampaiden sairauksien hoidon laaturekisteriä. Hän on myös mukana useissa tutkimushankkeissa, jotka liittyvät mm. suun sairauksiin, suun terveydenhuollon järjestelmiin ja palvelujen käyttöön.

Sidonnaisuudet: Apollonian hallitus, Lääkäriliiton Kansainvälisen terveyden neuvottelukunta, Kansainvälisen terveydenhuollon erityispätevyystoimikunta. Luentopalkkioita Apollonia, Helsingin Yliopisto.

Luennon pääkohdat: Ajankohtaiset asiat THL toiminnasta: mm. Suun ja hampaiden hoidon laaturekisterin eteneminen, Kansalliset terveydenhuollon kehittämisohjelmat, Suun terveydenhuollon rekisterit ja kirjaaminen, Terve Suomi -väestötutkimus, COVID-19 ja lintuinfluenssatilanne.

LinkeIn: linkedin.com/in/ulla-harjunmaa-33898835