puh. +358 9 6803 120 · toimisto@apollonia.fi

Luennoitsijat

« Palaa takaisin luennoitsijoihin.

Merja Auero

Lääkintöneuvos

Luennot

LuentoAjankohtaSali
STM:n ajankohtaiset09.11 09:30 - 10:00Paatero

Luennoitsijan kuvaus

Työskentelen lääkintöneuvoksena sosiaali- ja terveysministeriössä, jossa päävastuualueenani on suun terveydenhuolto. Aiemmin olen toiminut kliinisessä työssä niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla, ja minulla on pitkä kokemus julkisen sektorin esimies- ja johtamistehtävistä. Koulutukseltani olen terveydenhuollon erikoishammaslääkäri ja eMBA. Työssäni on tavoitteena väestön terveyden ja hyvinvoinnin lisääminen sekä terveys- ja hyvinvointierojen kaventaminen. Tähän liittyy vahvasti mahdollisimman laadukkaiden ja kustannusvaikuttavien suun terveydenhuollon palvelujen turvaaminen väestölle, henkilöstön työhyvinvointi huomioiden.

Sidonnaisuudet: Erikoislääkäri- ja erikoishammaslääkärikoulutuksen sekä yleislääketieteen erityiskoulutuksen koordinaatiojaosto, varapuheenjohtaja. Council of European Chief Dental Officers, jäsen. Nordic Institute of Dental Materials (NIOM), hallituksen jäsen. Terveydenhuoltolääkärit ry, toiminnantarkastaja. THL:n suun terveydenhuollon ryhmiä, (ohjausryhmien) jäsen.

Luennon pääkohdat: Luennossani kerron sosiaali- ja terveysministeriön ajankohtaisista asioista, jotka liittyvät suun terveydenhuoltoon ja sote-henkilöstön työhyvinvointiin.