puh. +358 9 6803 120 · toimisto@apollonia.fi

HLT, EHL Susanna Karsila

Luennot

9.11.2019 klo 10.15 Koski Kokemuksia kalvo-oikomishoidoista
› Katso päivän muut luennot

Toimin osa-aikaisena kliinisenä opettajana Turun hammaslääketieteen laitoksella oikomishoidon EHL -koulutuksessa sekä konsultoivana erikoishammaslääkärina Paraisten terveyskeskuksessa. Omalla vastaanotolla Hammas Mehiläinen NEOssa työskentelen kolme päivää viikossa. EHL -koulutuksessa ja terveyskeskuksessa hoidamme etupäässä kasvuikäisiä oikomispotilaita. Omalle vastaanotolle tulee puolestaan valtaosin aikuisia asiakkaita. NEOssa hoidan asiakkaistani noin 1/3 osan kalvotekniikalla ja 2/3 keraamisilla kiinteillä oikomiskojeilla. Kalvo-oikomishoitoja olen tehnyt nyt viisi vuotta, perinteistä oikomishoitoa jo kohta 30 vuotta.

Olen kiinnostunut digitaalisesta hoidon suunnittelusta ja kaikista uusista asioista oikomishoidon saralla. Pyrin pitämään itseni myös tietoisena muun hammaslääketieteen uusista tekniikoista ja materiaaleista.

Luennon sisältö:

Kalvo-oikomishoidon luentopäivä antaa tietoa kalvo-oikomisen tutkimusnäytöstä sekä sen käyttöalueista, rajoitteista, haasteista ja eduista oikomishoidon saralla. Kerron myös omia kokemuksiani ja ajatuksiani kalvotekniikkaan liittyen sekä esitän muutamia kliinisiä potilastapauksia.

Sidonnaisuudet:

Ei sidonnaisuuksia.