puh. +358 9 6803 120 · toimisto@apollonia.fi

EHL Päivi Jääsaari

Luennot

11.11.2021 klo 15.00 Avopurennan hoito kasvun päätyttyä
› Katso päivän muut luennot

Valmistuin hampaiston oikomishoidon erikoishammaslääkäriksi vuonna 1997. Ortodontin urani alkupuolella asuin kaksi vuotta Uudessa Seelannissa, missä toimin Otagon yliopiston hammaslääketieteen laitoksella kouluttaen sekä hammaslääkäriopiskelijoita että ortodontian erikoistujia. Suomessa olen työskennellyt enimmäkseen julkisessa terveydenhuollossa, aluksi terveyskeskuksissa ja sen jälkeen päätoimessani Turun yliopistollisessa keskussairaalassa suu- ja leukasairauksien klinikalla tähän mennessä 14 vuoden ajan. Työnkuvaani kuuluu omien potilaiden hoitamisen lisäksi paljon eri erikoisalojen konsultaatioita, erikoistumassa olevien hammaslääkäreiden ohjaamista ja hallinnollista työtä. Tällä hetkellä toimin lisäksi osa-aikaisesti Turun yliopistolla yliopisto-opettajana, missä teen myös tutkimusta. Yksityisvastaanottoa pidän vähäisellä tuntimäärällä.

Sidonnaisuudet: Ei kaupallisia sidonnaisuuksia. Aiemmat ja nykyiset luottamustoimet: Ortodontian jaoston hallitus, Suomen Hammaslääkäriseura Apollonian koulutustoimikunta, Suomen Hammaslääkäriliiton erikoissairaanhoidon valiokunta. Toimin Apollonian kouluttajana sekä luennoitsijana Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin ja TYKS erva-alueen koulutuksissa. Tutkimustyö Turun yliopisto (apurahoja olen saanut Apollonialta, Ortodontian jaostolta ja Suomen Naishammaslääkärit ry:ltä). Yksityisvastaanotto Hammasklinikka Dentori, Turku.

Luennon pääkohdat: Avopurennan hoito kasvun päätyttyä. Käsittelen konservatiivisen ortodonttisen hoidon mahdollisuuksia, skeletaalisten ankkureiden käyttöä ja ortognaattiskirurgisen hoidon periaatteita avopurennan hoidossa. Valitettavasti en voi jakaa esitystäni tallenteena, koska minulla on paljon potilaskuvia.

Luentoa ei tallenneta.