puh. +358 9 6803 120 · toimisto@apollonia.fi

Ylihammaslääkäri, Vuoden hammaslääkäriesimies Anna Ekdahl

Luennot

13.11.2021 klo 14.00 Miten esimies tukee työhyvinvoinnissa?
› Katso päivän muut luennot

Olen terveydenhuoltoon erikoistuva hammaslääkäri sekä Kauppatieteiden maisteri. Työskentelen Lohjan kaupungin ylihammaslääkärinä, eli vastaan suun terveydenhuollon vastuualueen kokonaisuuden johtamisesta ja toimin 25 hammaslääkärin esimiehenä. Organisaatiossamme työskentelee yhteensä noin 65 ammattilaista. Olen työskennellyt vuodesta 2013 alkaen hammaslääkärinä Lohjalla, sitä ennen enimmäkseen yksityisellä sektorilla niin kliinisissä kuin erilaisissa hallinnollisissakin tehtävissä.

Sidonnaisuudet: Minulla ei ole kaupallisia sidonnaisuuksia. Luottamustoimia löytyy muutamia, olen toiminut Länsi-Uudenmaan Hammaslääkäriyhdistyksen tiedotusvastaavana tai hallituksen jäsenenä 2017 vuodesta alkaen. Lisäksi olen ollut Apollonian alaisen Kansanterveysjaoston hallituksen jäsen 2020 vuodesta alkaen ja Terveydenhuoltolääkärit ry:n hallituksessa 2020 syksystä alkaen.

Luennon pääkohdat: Luentoni keskittyy avaamaan sitä, miten esimies voi tukea työhyvinvoinnissa: Millaisin menetelmin työhyvinvointia voi edistää ja mitä haasteita meidän tulee ratkaista sitä ennen.

Luentoa ei tallenneta.