Suomen hammaslääkäriseura Apollonia

Etusivu > Usein kysyttyä
Tulosta
 

Usein kysyttyä

Tulevat Hammaslääkäripäivät: 

22.-24.11.2018
7.-9.11.2019

Jos minulla ei ole tulostusmahdollisuutta tai kulkulupa unohtuu kotiin?

Voit tulostaa kulkuluvan Messukeskuksessa. Ennakkoon ilmoittautuneita varten on järjestetty oma tulostuspiste Eteläiselle sisäänkäynnille. Tulostusta varten tarvitset kirjautumistunnukset Apollonian verkkoon (= Jäsennumero ja Salasana). Nämä tiedot on mahdollista saada paikan päällä. Sujuvimmin tulostus onnistuu kun tunnukset ovat sinulla valmiiksi mukana.

Olen ilmoittautunut ennakkoon, mutta en ole saanut kulkulupaa sähköpostiin?

Kulkulupa tallentuu myös verkkoon Apollonian jäsenpalvelualueelle os. www.apollonia.fi. Löydät sen kirjautumisen jälkeen heti etusivulta, jossa on lista tulevista kursseista, joille olet ilmoittautunut.

Kirjautumistunnukset Apollonian verkkoon ovat:

Käyttäjätunnus=Jäsennumero
Salasana = Syntymäaikasi oletusmuodossa ppkkvv

Jäsennumeron löydät esimerkiksi sähköpostiin tulleesta osallistumisvahvistuksesta tai postin mukana tulleesta laskusta.

Sähköposti, jossa kulkulupa oli hävisi?

Voit tulostaa kulkuluvan myös verkossa os. www.apollonia.fi.  Ks. edellinen kohta.

Entäpä hoitohenkilökunnan kulkulupa?

Myös hoitohenkilökunnan ennakkoon ilmoittautuneille osallistujille lähetetään kulkulupa sähköpostitse. Messukeskuksessa sen voi käydä noutamassa Apollonian jälki-ilmoittautumispisteeltä. Varauduthan ajoittaiseen jonottamiseen.

Miten ostan lippuni tapahtumaan?

Suosittelemme ilmoittautumista luennoille ennakkoon verkossa. Lipun etukäteen ostamalla säästät selvää rahaa. Lippuja on mahdollista ostaa myös paikan päällä, jolloin lipun hinta on korkeampi ja se laskutetaan osallistujalta jälkikäteen. Iltaohjelmaliput tilataan suoraan palvelun tarjoajalta. Pelkän näyttelylipun voi lunastaa Messukeskuksen lippukassoilta sisään tultaessa.

Olen hammashoitaja, voinko ilmoittautua Apollonian kautta Hammaslääkäripäiville?

Apollonian kautta voivat ilmoittautua ainoastaan Apollonian hammaslääkärijäsenet. Henkilöt, jotka eivät ole Apollonian jäseniä, voivat ilmoittautua SHS Kustannus Oy:n kautta. SHS Kustannus Oy:n luennot järjestetään samalla luentoalueella kuin Apollonian luennot. SHS Kustannus Oy:n lipulla pääsee osallistumaan myös hammastarvikealan näyttelyyn. STAL ry:n luennoille lipulla ei pääse. Mikäli haluat osallistua sekä SHS Kustannus Oy:n luennoille että STAL ry:n luennoille, joudut ostamaan molempiin erillisen lipun. Hoitohenkilökunnan ohjelma löytyy kohdasta Ohjelma > Hoitohenkilökunta.

Voiko iltatapahtumiin ostaa lippuja paikan päällä?

Iltaohjelmien lippuja voi tiedustella suoraan ohjelman järjestäjältä. Muuta iltaohjelmaa löydät tilaamalla liput ystäviesi kanssa esimerkiksi Lippu.fi - palvelusta.

Miten vältän jonot lounasaikana, lounastauko on suhteellisen lyhyt ja haluaisin ehtiä näyttelyynkin?

Messukeskuksessa on tarjolla useita eri ravintoloita lounastauon aikana, lähin ravintola ei välttämättä ole nopein. Lounas- ja kahvitaukoja pyritään mahdollisuuksien mukaan porrastamaan. Pyrimme myös selkiyttämään ravintolapalvelujen sijaintia lisäämällä käsiohjelmaan paremman kartan ja kertomaan palveluista Messukeskuksen infotauluilla.

Olin ilmoittautunut tapahtumaan, mutta en mahtunutkaan saliin kuuntelemaan juuri sitä luentoa, jota varten tulin, saanko rahani takaisin?

Apollonia ei valitettavasti myy luentokohtaisia lippuja, vaan olet lunastanut lipun koko tapahtumaan. Mikäli joku sali on täynnä, muissa varmasti löytyy tilaa. Parhaiten varmistat paikkasi saapumalla ajoissa luennolle. Messukeskuksen paloturvallisuusmääräysten vuoksi saleihin ei voida päästää seisomapaikoille yleisöä. Pyrimme erilaisilla teknisillä ratkaisuilla helpottamaan luentojen seuraamista sekä ennakoimaan salit, jotka tulevat täyttymään viimeistä paikkaa myöten. 

Olisin kiinnostunut tulemaan Hammaslääkäripäiville näytteilleasettajaksi, kehen olen yhteydessä?

Näyttelypaikkojen myynnin hoitaa Suomen Messut. Huomioithan, että seuraavan vuoden näyttelypaikkamyynti alkaa jo edellisen vuoden tapahtuman aikana, eli mikäli olet kiinnostunut osallistumaan seuraavana vuonna näytteilleasettajana tapahtumaan, kannattaa kysellä mahdollisia paikkoja jo hyvissä ajoin. Noin 80% näyttelypaikoista on varattu jo edellisenä keväänä.