Suomen hammaslääkäriseura Apollonia

Etusivu > Ilmoittautuminen
Tulosta
 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avataan tapahtuman uusien verkkosivujen kautta kesällä 2018.

Apollonian jälki-ilmoittautumispisteen (Eteläinen sisäänkäynti) palveluajat 22.-24.11.2018 Messukeskuksessa: 

Torstaina 8:00-17:00
Perjantaina 8:00-17:00
Lauantaina 8:30-15:00

Huomioithan, että mikäli et ole Apollonian jäsen, tulee sinun toimittaa jäsenhakemuksesi toimistolle päästäksesi tapahtumaan jäsenhintaan. Jäsenhakemus löytyy täältä. Jäsenhakemuksen lähettäminen koskee myös opiskelijoita (opiskelijajäsenhakemus).

Rintamaveteraanit, lotat, varusmiehet, sotilaspojat, pikkulotat ja Apollonian opiskelijajäsenet voivat osallistua Hammaslääkäripäiville veloituksetta.

Ilmoittautumisen peruutus

Kuluton osallistumisen peruutus viimeistään 1kk ennen tapahtumaa (22.10.2018). Tämän jälkeen perimme peruutuksesta 50 eur maksun. Myöhemmin kuin 5 arkipäivää ennen tilaisuuden alkua tulleista peruutuksista tai peruuttamatta ja käyttämättä jääneestä paikasta veloitamme koko osallistumishinnan. Viivästyskorko 8,5%.


Erillinen näyttelylippu

Erillisen näyttelylipun voi ostaa ainoastaan Helsingin Messukeskuksessa Suomen Messujen myyntipisteillä. Näyttelylipun hinta on torstaina ja perjantaina 25 €/pv, lauantaina 10 €. Näyttelylipulla ei pääse luentoalueelle. Näyttelystä vastaa Suomen Messut.

Ilmoittautuminen Hammaslääkäripäivien aikana

Hammaslääkäripäivien aikana ilmoittautuminen tapahtuu Helsingin Messukeskuksessa eteläisessä sisääntuloaulassa. Huomioithan, että ilmoittautuessasi paikan päällä maksu on korkeampi kuin etukäteen ilmoittautuessasi ja varaudut mahdollisiin jonoihin.